img

Global leverandør af miljøbeskyttelse

Og sikkerhed Nye materialeløsninger

Belægning af PET-basisfilm til beskyttelsesfilm

Produktintroduktion:

- Påført på avanceret printfilm, inkjetfilm,beskyttende film, aluminiseret film, kompositfilm, hærdet film og andre produkter

- Produktsalgspunkter: høj kvalitet, multifunktion og stærk pålidelighed

- Virksomhedens fordele: produktionsfabrik, professionel teknologi, kundetilpasning

1 (2)
1 (1)

Detaljeret beskrivelse:

Som en produktionsorienteret fabrik fokuserer vi på at producere høj kvalitetpolyester filmsåsom forskellige trykfilm, beskyttelsesfilm, aluminiserede film, kompositfilm og hærdede film. Vores produkter er kendt for deres fremragende ydeevne og pålidelighed og er meget udbredt i avanceret trykkeriindustri og emballageområder.

1 (3)

Strukturelt diagram

Nøglefunktioner ved vores produkter omfatter:

1. Høj kvalitet: Vi vedtager avanceret produktionsteknologi og streng kvalitetskontrol for at sikre, atPET basisfilmhar fremragende fladhed og gennemsigtighed, samt fremragende slidstyrke og kemikalieresistens.

2. Multifunktionel: Vores polyesterfilm kan tilpasses og behandles efter kundernes behov og kan bruges i forskellige typer trykfilm, beskyttelsesfilm og kompositfilm for at imødekomme kundernes forskellige anvendelsesbehov.

3. Stærk pålidelighed: Vores produkter gennemgår streng kvalitetstest og ydeevneverifikation for at sikre stabil ydeevne under forskellige miljøforhold og give kunderne pålidelige beskyttelses- og emballageløsninger.

Som en produktionsorienteret fabrik har vi avanceret produktionsudstyr og et professionelt teknisk team, som fleksibelt kan reagere på kundernes tilpassede behov og give kunderne produkter af høj kvalitet og fremragende service. Vi er forpligtet til løbende innovation og forbedring af produktkvaliteten og arbejder hånd i hånd med kunderne for at udvikle os sammen.

Samlet set vorespolyester film produkterforetrækkes af vores kunder for deres høje kvalitet, alsidighed og pålidelighed. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at give kunderne bedre produkter og tjenester og vokse sammen med dem.


Indlægstid: Sep-05-2024

Efterlad din besked